האתרים שלנו:

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

Klook – מדריך מקיף להזמנת אטרקציות מאתר קלוק

אתר קלוק הוא אתר המשמש כפלטפורמה להזמנת אטרקציות ופעילויות ברחבי העולם. האתר הוקם בהונג קונג בשנת 2014 כאשר בתחילת דרכו התמקד בעיקר באטרקציות במדינות אסיה השונות וכיום כולל אטרקציות מכל העולם.

מרבית הישראלים נחשפו לאתר עם פתיחת התיירות לאיחוד האמירויות בעיקר בשל המחירים האטרקטיביים שהתגלו בו למול אתרי הזמנת אטרקציות אחרים, כולל האתרים הרשמיים של האטרקציות השונות.

בדומה לאתרי אטרקציות נוספים דוגמת Tiqets ו-GetYourGuide  גם כאן תוכלו לרכוש אטרקציות שונות ולקבל אישור לנייד, להציג אותו להיכנס ישירות ללא צורך בהדפסת הכרטיס ולרוב עם אפשרות ביטול של 24 שעות לפני מועד ההזמנה.

במרבית האטרקציות שמוצעות באתר קלוק תוכלו למצוא מספר אפשרויות שונות כך שתוכלו להתאים את הכרטיס הרצוי בהתאם לצרכים שלכם.

יצירת קשר עם אתר קלוק

במידת הצורך תוכלו ליצור קשר עם האתר בדרכים הבאות:

  • דף יצירת קשר ומענה על שאלות  – Ask Klook
  • צא'ט אונליין – במידה ויש לכם שאלה בנוגע לאטרקציה ספציפית תוכלו לשוחח עם נציג על ידי לחיצה על כפתור ה-  Chat with us המופיע בחלק התחתון של דף האטרקציה
  • בשאלות כלליות תוכלו ללחוץ על הקישור הבא ולשוחח עם נציג אונליין  – צאט עם נציג אתר Klook

איך מזמינים כרטיסים לאטרקציות באתר קלוק

האתר קלוק בנוי בצורה די נוחה, אם כי לטעמי קצת פחות נוחה משאר אתרי האטרקציות השונים דוגמת Tiqets (בהמשך גם נסביר למה) לשם הנוחות נעבור בקצרה על האתר.

תחילה ניכנס כמובן לאתר קלוק: אתר Klook ונקבל מסך שדומה למסך הזה (בדוגמה אני מציג חיפוש לאחר שבחרתי את היעד דובאי)

1. מנוע החיפוש –  אם אתם יודעים איזו אטרקציה אתם מחפשים פשוט רשמו אותה בשורת החיפוש ותקבלו את האטרקציות הרלוונטיות לדוגמה אם נחפש אטרקציות שקשורות לבורג' ח'ליפה בדובאי נקבל את התוצאה הבאה : אטרקציות בבורג' ח'ליפה

במידה ואתם לא ממש סגורים על אטרקציה ספציפית, תוכלו פשוט לכתוב בשורת החיפוש את היעד המבוקש ותקבלו את רשימת האטרקציות הרלוונטיות לאותו היעד, לדוגמה אם נחפש את היעד Dubai נקבל את הדף הבא: אטרקציות בדובאי

2. כפי שציינו , האתר התחיל את דרכו כאתר שמתמקד בעיקר באטרקציות באסיה ומידי פעם ייתכן והסכומים שתראו יופיעו במטבע מסוג דולר הונג קונגי (HKD) כדי לשנות זאת פשוט לחצו על אפשרות בחירת המטבע (מסומן בספרה 2 בתמונה ושנו למטבע הרצוי עליכם) , זה גם המקום לשנות שפה במידה ותרצו בכך (בשלב זה האתר לא תומך בעברית).

3. חיפוש אטרקציה לפי קטגוריה לדוגמה אוכל, טיולים, אטרקציות, כרטיס SIM ועוד

4. רשימת אטרקציות מומלצות ביעד שנבחר

5. לידיעתכם סימון של ברק ליד המחיר, מציין שתוכלו לקבל את האישור לאטרקציה באופן מיידי כך שתוכלו להימנע מהצורך להזמין את האטרקציה מראש, תוכלו להגיע ליעד לראות את המקום, לברר מחיר בקופות ואז לבחור האם לרכוש כרטיס במקום או להזמין אותו דרך האתר (זה מה שאנחנו עשינו בטיול שלנו בדובאי עליו תוכלו לקרוא בקישור הבא: טיול זוגי בדובאי).

דף הזמנת האטרקציה

כפי שציינתי בתחילת הפוסט, לטעמי האתר לא ממש נוח כמו שאר אתרי התיירות, הסיבה לכך היא דף הזמנת האטרקציה הארוך שהם מציגים. הרעיון שלהם הוא בהחלט רעיון טוב כי הם מאפשרים לכם להרכיב חבילות בהתאם לצרכים שלכם (במגבלות הקיימות), אבל האורך שלו וסידור האלמנטים בו הופכים אותו לקצת מסובך להתמצאות בפעם הראשונה.

ברגע שתבינו איך הוא בנוי תוכלו להשתמש בו בצורה קלה ולחסוך לא מעט.
אני ממליץ למי שטרם הכיר את האתר ועדיין לא ביצע בו הזמנה כלשהי לעבור על המדריך פעם אחת ומשם תוכלו להמשיך בעצמכם.

בדוגמה מוצגת בחירת אחת האטרקציות המוכרות ופופולארית ביותר בדובאי  – מגדל בורג' ח'ליפה המפורסם 

שימו לב –  מכיוון שהדף ארוך נציג אותו בחלקים.

הצילום מבוסס על חיפוש הבא: כניסה למגדל בורג' ח'ליפה באתר קלוק

אז מה אנחנו רואים בחלק הראשון של דף ההזמנה:

    1. בחלק המסומן בספרה 1 נראה את הפרטים הבסיסיים של האטרקציה בניהם שם האטרקציה, דירוג, מספר המדרגים ואפשרות לשמור את האטרקציה ברשימת המועדפים שלכם (על ידי לחיצה על אייקון הלב)
    2. באזור זה נראה את המחיר ההתחלתי לאטרקציה (המחיר ישתנה בהתאם להעדפות שלנו עליהם נעבור בהמשך), זה גם המקום להזכיר כי ישנה אפשרות לשנות את סוג המטבע בחלק העליון של הדף כאשר ההמלצה היא להציג את המטבע המקומי של האטרקציה; סוג ההזמנה, כאשר סוגי ההזמנות הנפוצים הם:
      • Instant Confirmation – מציין שתוכלו לקבל את הכרטיסים מיד לאחר סיום ואישור ההזמנה, כך שאם תרצו תוכלו להגיע לאטרקציה עצמה לראות אם היא מתאימה לכם ולהזמין אונליין מהכניסה
      • 24 Hours Confirmation – הכרטיסים יתקבלו עד 24 שעות לאחר ביצוע ההזמנה ואישורה (מופיע בעיקר באטרקציות שקשורות לתיאום מראש כמו סיורים).

שימו לב: בדוגמה המצולמת מופיע המלל Instant Confirmation/24 Hours Confirmation בשורה אחת, המשמעות היא שיש כרטיסים שניתן לקבל מיידית וכרטיסים שניתן לקבל עם אישור של עד 24 שעות לאחר ההזמנה (בהמשך אנחנו נעבור על הנושא ונסביר איך
יודעים איזה כרטיס שייך לאיזו קבוצה)

  1. מאפיינים עיקריים של האטרקציה – בכל דף מוצר יופיעו סמלי תכונות מפתח מתחת לשם הפעילות, התכונות הנפוצות ביותר שניתן לראות באזור זה הם:
    • Open Date Ticket – כרטיס המאפשר גמישות למימוש האטרקציה בכל תאריך בתקופת התוקף המצוינת בדף הפעילות או במילים אחרות אין יום קבוע למימוש האטרקציה.
    • Fix Date Ticket – עליכם לממש את הכרטיס בתאריך מדויק שבחרתם במהלך ההזמנה.
    • Show Mobile or Printed Voucher – ניתן להיכנס לאטרקציה על ידי הצגת הכרטיס בנייד או בעותק מודפס לבחירתכם (אין חובה בהדפסת הכרטיס).
    • Enter Directly With Voucher – באמצעות הכרטיס שרכשתם תוכלו לעקוף את התור בכניסה ולהיכנס ישירות לאטרקציה.
    • Collect Physical Ticket – יש להציג את שובר הרכישה מהאתר בקופות ולקבל בתמורה כרטיס פיזי לפני הכניסה לאטרקציה.
  2. תיאור האטרקציה ודגשים שונים לגביה
    טיפ: במידה ואתם מעט מתקשים עם האנגלית, מומלץ לגלוש לאתר דרך דפדפן כרום, ללחוץ על כפתור ימני בעכבר ומשם ללחוץ על האפשרות תרגום – לעברית)

נעבור לחלק השני של ההזמנה והחלק המעט יותר מורכב, כפי שציינתי קודם הרעיון של אתר קלוק הוא שתוכלו להרכיב לעצמכם את החבילה שתתאים ביותר עבורכם (השדות הבאים יכולים להשתנות בהתאם לאטרקציה המוזמנת, לשם הדוגמה ההסבר מתייחס להזמנת כרטיס כניסה לבורג' ח'ליפה שבדובאי כפי שניתן לראות בתמונה)

  1. אזור בחירה והתאמת האטרקציה לצרכים שלכם, שימו לב – כל שינוי שתערכו בחלק זה ישתקף במחיר האטרקציה שמופיע למטה (מסומן בספרה 11).
    • Check availability – לחיצה על הכפתור תוביל לפתיחה של לוח שנה עם תאריכים זמינים להזמנת האטרקציה.
    • Ticket Type – סוג הכרטיס המוזמן
    • Admission Time – זמן כניסה
    • Lavel – קומה לכניסה (בבורג' ח'ליפה שבדוגמה יש אפשרות לבחור לאיזו קומה תרצו לעלות, כאשר הקומות הגבוהות יותר מחויבות בתשלום נוסף)
    • Add-ons – תוספות שונות במידה ויש
  2. מספר המבקרים באטרקציה – לרוב נראה פה התייחסות להזמנת כרטיס לילדים (כולל הגילאים החייבים בכרטיס) ולמבוגרים
  3. מידע מורחב בהתאם להעדפות שסימנתם – כל שינוי שביצענו בחלק המסומן בספרה 5 יוביל בהתאם לשינוי בחלק זה.
    שימו לב – לשם הנוחות ניתן לראות את כל הפירוט בצורה נוחה על ידי לחיצה על הקישור שבתחתית האזור המסומן בספרה 9 (View all) או על ידי לחיצה על הקישורים המופיעים מעל התיבה שמסומנת בספרה 7 ושיובילו  למידע מורחב בהתאם לבחירה. בדוגמה שלנו לחיצה על:
    • Package Descriptiom  – תוביל לאזור המסומן בספרה 8 ובה תראו מה כלול ומה לא כלול בכרטיס שהוזמן
    • Terms & Conditions – תוביל לאזור המסומן בספרה 9 ובה הרחבה על התנאים וההגבלות
    • How To use – תוביל אתכם לחלק שיסביר בהרחבה איך אמורים לממש את הכרטיס ודגשים דוגמת תוקף הכרטיס, שעות פתיחה של האטרקציה, כתובת ועוד
  1. כפתורי הזמנה והוספה לסל הקניות
  2. מחיר האטרקציה בהתאם לשינוים ולהעדפות שביצענו
עמוד הזמנת אטרקציות בקלוק

ייתר החלקים בדף קצת פחות מהותיים אז רק נעבור עליהם בקצרה

  1. Often booked together – אטרקציות נוספות שמזמינים בדרך כלל עם האטרקציה הזו, זהו מידע שיווקי ולא ממש חייב לייחס לו חשיבות, אם כי הוא יכול לתת לכם רעיונות לאטרקציות נוספות שאולי לא הכרתם
  2. חוות הדעת האחרונה שנכתבה על האטרקציה, במידה ותרצו לקרוא חוות דעת נוספות תוכלו ללחוץ על הקישור עם המלל Read all
  3. What To Expect – תיאור של מה שמצפה לכם כשתגיעו לאטרקציה, לרוב יכלול תיאור מפורט, תמונות, סרטונים ומידע נוסף

ולחלק האחרון בדף

  1. Things to note – הערות, טיפים ומידע נוסף שכדאי לדעת
  2. מיקום האטרקציה
  3. אפשרות ליצירת קשר עם קלוק בנוגע לאטרקציה הספציפית בצ'אט אונליין
  4. דירוג האטרקציה על ידי גולשים שביצעו את ההזמנה דרך אתר קלוק
  5. בסוף הדף (שלא צילמתי) יש חלק נוסף של FAQ שכולל שאלות ותשובות נפוצות.
Klook.com
אז מה היה לנו?

אולי יעניין אותך...